Agder førstekandidatomtaler

Harald Dreier

Agder - Harald Dreier

Mitt navn er Harald Dreier, og jeg er født i 1986. Jeg jobber til daglig med salgsledelse innenfor datakommunikasjon i Kristiansand, og den siste tiden har jeg bodd i Arendal. Jeg er nå leder for Liberalistenes fylkeslag i Agder, men har også hatt forskjellige andre verv i Liberalistene tidligere. 

Til høsten finner dere meg på toppen av listen som Liberalistene leverer i Agder til årets fylkestingsvalg. Dersom vi får nok stemmer til at jeg velges inn, vil jeg kjempe for det som gir økt livskvalitet for oss som bor i regionen. Det mener jeg bl.a. betyr å rette fokus mot en større grad av valgfrihet for hvert enkelt individ, å jobbe for det som gir økt verdiskapning lokalt, og å tørre å være den som stemmer for løsninger som desentraliserer makt og ansvar. Alle i Agder fortjener å oppleve en enkel hverdag og ikke minst å få leve et fritt og fredelig liv. Jeg vil ha et Agder der vi har optimisme for fremtiden - der vi kan skape den mest progressive og harmoniske regionen Norge har sett.

Daniel Fosseli

Arendal – Daniel Fosseli

Daniel Fosseli, 30 år. Samboer og 2 barnsfar. Jobber på Rema 1000 som ferskvareansvarlig. Jeg ønsker at individer skal ha friheten til å bestemme over eget liv, alt fra egen eiendom til egen kropp! I Arendal skal jeg først og fremst være en vaktbikkje som forhindrer at kommunen sløser med dine skattepenger. I tillegg vil jeg jobbe for en friere og mindre byråkratisk hverdag for innbyggerne. Jeg vil senke eiendomsskatt, fjerne boplikt og liberalisere kommunens reguleringer av påbygg på egen tomt.

Kenneth Tolås

Kristiansand – Kenneth Tolås

Kenneth Tolås, 33 år gammel. Jeg kommer opprinnelig fra et småbruk i Hardanger, men har bodd på Sørlandet siden 2005. Jeg er utdannet mediegrafiker, og har jobbet mye frivillig med barn og ungdom. Jeg tror jeg er ganske effektiv og liker å få ting gjort, samtidig som jeg setter stor pris på å snakke med mennesker, både kjente og ukjente. 

Jeg har ikke som mål å gjøre deg til en god skattebetaler slik at Kristiansands politikere skal få oppfylt sine dyre drømmer. Jeg vil jobbe for lave skatter og få reguleringer, slik at folk får muligheten til å bestemme selv hva de vil bruke livet sitt på.